Гастрономічні родзинки східної Швейцарії - 1 - Любосвіт
Завантажуємо інформацію. Дякуємо за очікування.

Гастрономічні родзинки східної Швейцарії – 1

Швейцарія

Цюрих – Бад Рагац – Fläsch – Ліхтенштейн – Вадуц – Тризен – Бад Рагац – Майєнфельд – Бад Рагаз – аеропорт Цюріха

3 ночі / 4 дні

приліт і виліт в / з Цюріха розміщення в Bad Ragaz

29  Березня  2024 - 29  Березня  2024
4 дні
3 ночі
Тип харчування: НВ/FB
від 5 осіб
День 1

Прибуття до Цюріху. Екскурсія. Вечеря

Цюрих - Бад Рагац - Fläsch

Прибуття до Цюріху.

Трансфер в Бад Рагац. Розміщення в готелі. (Увага! Заселення в готель до 15:00 можливе тільки при наявності номерів)

Один з найбільш фешенебельних швейцарських термальних курортів Bad Ragaz з 13 століття відомий своїми мінеральними джерелами. Цілюща вода, живописні ущелини, гірські панорами, оксамитові альпійські луки створюють ідеальну обстановку для відпочинку і відновлення сил.

Відвідування винного льоху в селі Fläsch. Знайомство з виноробними традиціями кантону Граубюнден. Дегустація вин.

Не велике село Fläsch, розташоване в долині Рейну, відоме давніми традиціями виноробства і своїми численними винними погребами. Riesling & Sylvaner, Grauburgunder, Pinot Noir – це три старо-місцевих сорти винограду, які є в кожному виноградарському господарстві цього регіону. В наші дні різноманітність сортів винограду росте. Переконайтеся самі в якості вироблених тут вин!

Вечеря в ресторані Mühle, Fläsch

Ресторан Mühle відмічений 15 пунктами Gault Millau. Для кухарів ресторану Mühle приготування їжі – це пристрасть. Пріоритети віддаються гармонійності страви, естетиці на тарілці й ощадного приготування. «Їжа повинна приносити насолоду! »- така філософія цього ресторану.

Вільний час.

Рекомендуємо відвідати термальні басейни Tamina Therme Bad Ragaz.

День 2

Сніданок, обід, вечеря. Екскурсія, дегустація

Ліхтенштейн - Вадуц - Тризен - Бад Рагац

Сніданок у готелі.

Князівство Ліхтенштейн. Знайомство з Вадуцом. Дегустація вин княжої сім’ї.

У східного кордону Швейцарії знаходиться карликове князівство Ліхтенштейн. Все незвично в цій маленькій державі. Незважаючи на те, що воно було засноване в першій половині 18-го століття, Князі Ліхтенштейн переїхали сюди на постійне місце проживання лише в 1938 році. Практично до середини 20-го століття князівство залишалося слаборозвиненою аграрною країною. І всього лише за кілька десятиліть йому вдалося перетворитися на сучасне суспільство з процвітаючою економікою. А правлячий Князь Ханс Адам II фон Ліхтенштейн є в даний час найбагатшим монархом Європи. І не дивно, адже він сам активно залучений в бізнес-процеси власної держави. Хоча у Князя є і заняття для душі – вирощування винограду та виробництво власного вина. І до цієї справи він підходить дуже відповідально, використовуючи багатовікові традиції виноробства княжої сім’ї Ліхтенштейн.

Після екскурсії по місту Вадуц – резиденції Князя фон Ліхтенштейн, ми відправимося на дегустацію вин з княжого льоху.

Обід в ресторані Torkel, Vaduz

Середньовічна будівля, в якій зараз знаходиться ресторан Торкель, спочатку належало виноробному господарству. У приміщенні ресторану збереглася частина конструкції найбільшого в Європі дерев’яного преса для винограду. Безсумнівно атмосфера ресторану Торкель обумовлена ​​поєднанням традиційного сільського стилю і класичної елегантності. Керуючий рестораном Ivo Berger починав навчання під керівництвом знаменитого шеф-кухаря Paul Simon, набирався досвіду за кордоном, працював в найвідоміших ресторанах Швейцарії. Ресторан Торкель зафіксовано 15 пунктами Gault Millau.

Відвідування підприємства Telser, Triesen. Дегустація.

C 1880 року Telser виробляє дистильовані напої, що заслужили в наші дні визнання експертів і споживачів. А доказ тому – 30 золотих медалей, три нагороди «Янко року» та інші численні відзнаки.

Невелика подорож по «князівським» Альпам. Вечеря в ресторані Zollstube, Bad Ragaz

Ресторан Zollstube відомий традиційною швейцарською кухнею. Насолоджуйтеся поєднанням вишуканого інтерьерa і неперевершеним мистецтвом кухарів Zollstube.

Вільний час

День 3

Сніданок, аператив, вечеря. Екскурсія, дегустація

Майєнфельд

Сніданок у готелі.

Відвідування замку Salenegg, що спеціалізується на виробництві вин і делікатних оцтів.

Історія замку Salenegg почалася в середині 10 століття. Йшли роки, змінювалися власники замку і його вигляд, але одне залишалося незмінним – оточували замок пейзажі – величні гори і стрункі ряди виноградників. Виноградники замку Salenegg вважаються найстарішими збереженими виноградниками в Європі. По традиції поряд з винами тут виробляються і різні делікатні оцти.

Майстер-клас «Кулінарна подорож у світ делікатного оцту» (4 години): знайомство; аперитив; прогулянка серед виноградників і «подорож» у винний льох; історія виробництва і застосування делікатних оцтів, а також їх особливості; меню з трьох страв із застосуванням делікатного оцту.

Оцет – це не тільки оцет! «Подорож в світ оцту» дозволить Вам дізнатися про деталі виготовлення оцту, про варіанти його вживання в їжу, про прості рецепти для домашньої кухні. Отримані поради та рецепти допоможуть Вам в подальшому вражати своїх гостей!

Подорож по мальовничому регіону Майєнфельд – одному з найбільших виноробних регіонів Швейцарії.

Вечеря в ресторані Schloss Brandis, Maienfeld

У 2013 році ресторан Schloss Brandis був відзначений “Best of Swiss Gastro” в категорії “Outdoor”.

Шеф-кухар ресторану Roland Hermann пропонує бездоганне поєднання традиційної та регіональної кухні.

Повернення в Бад Рагац. Вільний час

День 4

Сніданок у готелі. Повернення в Україну

Бад-Рагаз - аеропорт Цюріха

Сніданок у готелі.

Трансфер Bad Ragaz – Zurich airport

У вартість туру включено:

трансфери згідно програми на мінівені;

робота гіда-супроводжуючого;

дегустація та екскурсія (під переклад) у винному погребі Fläsch, у винному погребі Vaduz, на підприємстві Telser;

майстер-клас «Кулінарна подорож у світ делікатного оцту»;

обіди та вечері згідно з програмою (напої оплачуються окремо).

Розміщення в Bad Ragaz. Готель – за запитом.

Вартість програми для групи 5 осіб EUR 13315 (За кожну людину EUR 2663)
Вартість програми для групи 6 чоловік EUR 13895 (За кожну людину EUR 2315)

У вартість туру не входить:

Не включено: готель, віза, переліт, інші додаткові витрати, не зазначені вище.

Примітка. Компанія залишає за собою право зміни вартості програми в разі зміни вартості послуг, що надаються сторонніми організаціями (виноробні, пивоварні, ресторани, сироварні і т.п.)

  •  Країни
  •  Швейцарія
  • https://lyubosvit.com.ua/ua
    ×
    ×